Възрастен мъж е задържан в Пловдив заради кражба от автомобили,

...
 Възрастен мъж е задържан в Пловдив заради кражба от автомобили,
Коментари Харесай

74-годишен мъж е откраднал хиляди левове от автомобили в Пловдив

 

Възрастен мъж е арестуван в Пловдив поради кражба от коли, оповестиха от полицията в Пловдив.

Полицаи от Пето районно управление (на МВР) задържаха причинител на серия обири от транспортни средства на територията на жк „ Тракия “ в Пловдив.

Разследването е извършено по три досъдебни производства, формирани от началото на месеца по идентични сигнали, че от оставени за малко без контрол отключени фирмени коли са отмъкнати общо над 13 хиляди лв. и други движимости.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

В хода на усилената работа и извършените оперативни и издирвателни дейности чиновниците събрали доказателства, че похищенията са дело на 74-годишен пловдивчанин с богато престъпно досие и присъди.

С полицейска заповед той бил арестуван за едно денонощие, а огромна част от откраднатите пари и предмети са открити и конфискувани.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив мъжът е притеглен като обвинен и  наведен в ареста за период до 72 часа.

18-годишен водач е управлявал едната кола

А криминалисти от Шесто районно управление (на МВР) съумяха да заловен причинителя на две похищения от частни адреси в квартал „ Столипиново “.

На 16 май пловдивчанка се оплакала, че след отваряне на прозорец е изнесено имущество от жилището ѝ. Като обвинен за кражбата чиновниците задържали техен 18-годишен познайник, който се оказало, че към месец по-рано по сходен метод отмъкнал златни украшения от прилежаща къща.

Те „ давали “ VIP членска карта за концертите на певицата

В хода на работата са открити и конфискувани всички откраднати бижута и част от другите откраднати движимости. Материалите по формираните досъдебни производства са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.  

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР